νομίσματα:
Ελλάδα

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί σε γενικές γραμμές πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα ισχύει για κάθε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας μαζί μας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε?
Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς εξαρτώνται από τις συνθήκες συλλογής και τον τύπο υπηρεσίας που ζητάτε από εμάς. Για παράδειγμα, όταν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από αυτόν τον ιστότοπο, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες σχετικά με την αγορά σας.

Όπως απαιτείται από το νόμο για να λάβετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή "ευαίσθητων πληροφοριών", θα υποθέσουμε ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή όλων των πληροφοριών που μας έχετε παράσχει για χρήση σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική, εκτός αν μας πείτε σε διαφορετική περίπτωση.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή όταν έχετε επαφή μαζί μας προσωπικά. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θεωρούμε ότι η συγκατάθεσή σας παραχωρείται όταν συμπληρώσετε τα πεδία που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση μιας συναλλαγής μέσω αυτού του ιστότοπου.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία
Συγκεντρώνουμε γενικά τα προσωπικά σας στοιχεία για τους ακόλουθους σκοπούς:
1. Για να διευκολύνετε την πρόσβασή σας στον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
2. Για να παραδώσετε προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς
3. Να σας παρέχουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
4. Να αναζητήσετε τη γνώμη σας για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και την ιστοσελίδα μας.

Ορισμένες από τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια ποιος χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Άλλοι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε μας βοηθούν να αναπτύξουμε ένα προφίλ για το ποιος χρησιμοποιεί την υπηρεσία μας και ποια είναι τα συμφέροντά τους. Αυτό μας βοηθά να προσφέρουμε προϊόντα που να ταιριάζουν στις ανάγκες των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας.

Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους
Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για συναφείς σκοπούς, για παράδειγμα για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή για λογαριασμό σας ή για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που αγοράσατε. Συμμετέχουμε τρίτους συμβαλλόμενους για την παροχή υπηρεσιών για εμάς, η οποία περιλαμβάνει τον ανάδοχο να χειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή αναλαμβάνουμε τρίτους συμβαλλόμενους σε:
1. Παραδώστε τα προϊόντα που αγοράσατε από αυτή την ιστοσελίδα
2. Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής μεταφοράς κεφαλαίων, επεξεργασίας λογαριασμών πιστωτικών καρτών και συναφών υπηρεσιών

Ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων
Θα διατηρήσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν θα τα εμπορεύουμε, θα τα μισθούμε ή θα τα πουλάμε. Θα λάβουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. Τα firewalls, οι κωδικοί πρόσβασης, το λογισμικό προστασίας από ιούς και τα φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου acto προστατεύουν όλες τις ηλεκτρονικές πληροφορίες μας.

Αλλαγές σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ως τις επιχειρηματικές μας απαιτήσεις ή την αλλαγή του νόμου. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα ενημερωθούν στον ιστότοπό μας, γι 'αυτό παρακαλούμε να επισκέπτεστε περιοδικά αυτή τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη πολιτική απορρήτου.

Επίλυση των ανησυχιών σας
Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο συλλογής ή χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο ερώτημα ή στο παράπονό σας το συντομότερο δυνατό.