νομίσματα:
Ελλάδα

Αποστολή & Επιστροφές

Στην ιστοσελίδα μας, η απόλυτη ικανοποίησή σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας για μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ μας, προσφέρουμε οδηγίες επιστροφής. Πριν θέλετε να επιστρέψετε τα εμπορεύματα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συζητήσετε πρώτα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα στοιχεία σας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας, αναφέροντας πρώτα τον λόγο και τον αριθμό παραγγελίας για την επιστροφή εντός 7 ημερών από την παραλαβή. Τα σχόλιά σας είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Οποιαδήποτε στοιχεία πρέπει να σταλούν πίσω μαζί με την αρχική συσκευασία. Όλα τα πακέτα θα πρέπει να αποστέλλονται με τραχεία μέθοδο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για πακέτα που χάνονται κατά τη μεταφορά. Παρακαλούμε προσέξτε ότι τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Επομένως, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με όλες σας τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας.

Ανταλλαγές
Εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που αγοράσατε, εάν διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε δεν σας ικανοποιούν από άποψη χρώματος ή μεγέθους, λυπούμαστε που δεν θα ανταλλάσσονται. Ωστόσο, αν είναι λάθος μας, μπορεί να επιστραφεί και να αντικατασταθεί με τους ακόλουθους όρους. Θα πρέπει να στείλετε πίσω τα προϊόντα μας στην αρχική συσκευασία. Τα προϊόντα δεν θα έπρεπε να έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης.

Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που αποστέλλονται αμέσως, θα τα αντικαταστήσουμε με νέα και θα τα επιστρέψουμε σε εσάς. Τα έξοδα αποστολής για τα αντικατασταθέντα προϊόντα που σας στέλνουμε θα πρέπει επίσης να σας χρεώνονται. Πριν από την αποστολή των αντικειμένων για αντικατάσταση, παρακαλώ μεταφέρετε το συμπληρωματικό κόστος αποστολής για να γυρίσετε πρώτα τα αντικείμενα που αντικαταστάθηκαν από εμάς. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα αντικαταστήσουμε τα στοιχεία που εστάλησαν από εσάς.

Επιστροφές χρημάτων
Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων, θα πιστώσουμε ξανά την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του αρχικού αγοραστή για το ποσό που καταβλήθηκε μείον τα ταχυδρομικά έξοδα. Επιτρέψτε σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των επιστρεφόμενων αγαθών να υποβληθεί σε επεξεργασία επιστροφή χρημάτων. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Επιτρέψτε έως και δέκα εργάσιμες ημέρες για να αναλογιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Ακυρώσεις
Αν έχετε παραγγείλει και θέλετε να το ακυρώσετε αργότερα, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών το συντομότερο δυνατό. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία όταν η παραγγελία έχει αποσταλεί. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Εάν επιμένετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε να τηρήσετε την πολιτική μας επιστροφής. Η μερική μη επιστρέψιμη χρέωση πιστωτικής κάρτας αφαιρείται από το ποσό πίστωσης.